Hilkka, Mika ja Asterix (sekä Alma ja Luna) tulivat meille viikonlopuksi valkohäntäpeura -ja kaurisjahtiin. Lauantaina oli peurajahtia isommalla porukalla, mutta yhtään elukkaa ei löytynyt koko päivänä. Keli oli myöskin aika kova, mutta onneksi koirien tassut kestivät hyvin.

Sunnuntaina lähdettiin  kauriita etsimään eri alueelle. Kelikin oli mukavampi, lunta oli tullut sentti kaks, joten koirien oli mukavampi liikkua. Nova löytikin kaurisporukan ja otti hyvän ajon. Kauris koitti kovin pyörittää ja eksyttää Novaa, mutta sinnikkäästi Nova selvitti hukat. Ajoa kesti 2,5tuntia ja olisi jatkunutkin, mutta koira piti ottaa pois, koska oli jo tulossa pimeä, ja jos ajo olisi jatkunut niin koira olisi mennyt alueelle, missä ei teitä lähimaillakaan! Hieman Novaa harmitti kesken ajon lähteä! Vaikka kaatoa ei tullut, niin hyvä reissu. Huomaa kuinka koira kehittyy joka kerralla :)

Myöskin Asterix sai ajon omalle kauriille. Ensimmäistä kertaa olimme Asterixin kanssa jahdissa ja yllätyin, miten paljon siitä lähti ääntä! :) On ne vaan semmosia tappijalkoja <3

Nova kyllä ajaa sorkkaa jo todella hyvin, yleensä niin kauan kunnes se otetaan pois ajosta,tänä syksynäkin yleensä reilu kaks tuntia :)

IMG_20131216_213446-normal.jpg 

Asterix ja Noppeli matkalla jahtiin :)

856242_755409827806541_1226526375_o-norm

Mika otti Novasta hienon kuvan :)