Tänä viikonloppuna oltiin Novan ja Capun kanssa Miljoonakoira-näyttelyssä Tuurissa. Oltiin siellä viime vuonnakin Capun kanssa, ja saatiin SERT. 

Lauantaina Katri lähti minun ja Novan mukaan. Oli aika tuskasen kuuma päivä ja kehä venyi jonkin verran, oisko reilun tunnin ollut myöhässä, onneksi otettiin häkki mukaan, niin Noppeli sai olla vähän piilossa auringosta :) Näyttelystä Nova sai H:n, kaikki kehän koirat sai H:n sekä myös nuortenkehän koirat... se oli aika jännä juttu, koska kaikki edellä olleet pitkäkarvaiset saivat ERIä ja SA:ta... :D karkkarimäykyistä kukaan, ainakaan uroksista ei tainnut saada Sertiä... :D No, arvostelu oli ihan hyvä, ainoa oli että pitää saada vielä kehäkokemusta ja että on luisu ilme :D MIKÄ ON LUISU ILME?!? :D 

noppelikeh%C3%A4ss%C3%A4kollaasi-normal.

Sunnuntaina oli Capun vuoro koittaa onnea.Otimme myös tulevan "näyttelykuningattaren" mukaan haistelemaan näyttelytunnelmaa ;) Ensin Miinaa vähän jännitti, kun joka puolella oli koiria, ihmisiä, autoja, telttoja yms. mutta hetken kuluttua Miina oli kuin vanhat tekijät ja otti hyvin lunkisti koko tapahtuman. Makoili nurmikolla kun odottivat minua ja Capua kehästä, ei vinkunut eikä häslännyt, erittäin hyvin meni! :)  

Kehässä meillä Capun kanssa meni erittäin hyvin, Capu osaa olla elementissään ja näyttää parhaat puolensa :) Liikkuminenkin sujui erittäin hyvin, ja liikkeet olivat sulavia. Ei edes kompastuttu toisiimme(niinkin on käynyt).

Capu sai ERI:n mutta ei SA:ta. Kuulemma pään pitäisi olla urosmaisempi ja jyhkeämpi. Meidän Capulla on "ämmänaama" :D Minkäs sille voi, jos on liian nätti ;) Vielä siis joudutaan käymään näyttelyissä, jotta viimeinen serti sieltä tulis! Erkkari onkin kuukauden päästä! 

capukeh%C3%A4ss%C3%A4kollaasi-normal.jpg