Perjantaina lähdettiin Ilmajoelle viikonlopun viettoon Tiinan ja Antin luokse. Menossa oli mukana myös Auli ja Antti. Koiriakin oli niinkuin asiaan kuuluu. Me otettiin mukaan Capu ja Miina. Miinalle hyvää treeniä kun oli kuitenkin jonkinmoinen ajomatka ja sitten uudet ihmiset ja koirat sekä paikat.  Myöskin Auli ja Antti ottivat heidän karkkaripentunsa Ukon mukaan. :) 

Illanteemana oli uusi koti, MM-kiekko, hyvä ruoka ja juoma sekä tietenkin koirat. 

Uusi koti oli hieno, MM-kiekossa kävi hyvin, ruoka ja juoma oli hyvää ja sitä oli riittävästi ja koirat olivat tietenkin hienoja!  Pennut olivatkin todella hienosti, vaikka tilanne oli uusi. Nätisti nukkuivat häkissä yms. :) 

Lauantaina minä ja Tiina lähdettiin pellolle Capun ja Heron kanssa. Tämä olikin minun ja Capun ensimmäinen peltotreeni! Lintuja löytyi ja tilanteita oli. Capu pysyi mamman hanskassa ;) Äitillä on kyllä vielä harjoiteltavaa, mutta tosi hienosti meillä meni, Tiina oli hyvä koutsi! Treenattiin myös noutoa ja jälkeä. Miinan kanssakin tehtiin nouto ja "näyttelytreeniä" Myöskin treenistä meni se, että käveltiin pellolla ja odotettiin, kun toiset koirat treenasivat. Ainakin vielä Miina otti tilanteen rauhallisesti eikä vinkunut. 

Iltapäivällä pyörähdettiin myös Novan kasvattajan luona katsomassa kun siellä oli pentuja :) Sitten pitsaa mukaan ja katsomaan toinen Suomen peli jonka jälkeen lähdimmekin kotiin. Kuviakin tuli otettua, mutta lisääminen onnistuu vasta kun saan kuvat.

Viikonloppu oli tosi mukava, näitä lisää! :)

477215_10151575420648887_1369763593_o-no

Julle, Paula, Ande ja Tinde <3 Kiekkomatsi menossa!919612_10151575420673887_970865591_o-nor

Emäntä ihan itse ja Ilmajoen laivaterminaali :D