Me lähdimme Capun kanssa viettämään lauantaipäivää näyttelyyn. Capulta kun puuttuu se viimeinen serti. Tämä olikin sitten tämän vuoden viimeinen näyttely, koska kun jahtikausi on  kunnolla käynnissä, niin näyttelyihin ei viitsitä lähteä. 

Seuraksi saimme Tiinan ja Viivin, jotka myöskin osallistuivat näytelmiin. Ilmoittautuneita seisojia ei ollut kuin viisi, joista neljä oli paikalla. Kaksi urosta ja kaksi narttua. Vettähän tietenkin alkoi satamaan aika pian sen jälkeen kun saavuimme raviradalle, jossa näyttely oli. Ja sitten se alkoi pikkuhiljaa satamaan enemmän ja enemmän... Kun pääsimme kehään, oli se ihan litruinen ja lammikoita täynnä. Koiratkaan eivät aivan edustavimmillaan olleet, kun olivat märkiä ja rapasia, varsinkin pitkäkarvaiset ja vaaleat koirat. Meille nyt ei juurikaan ollut väliä, koska Capu on kuitenkin päistärikkö ja karvakaan ei kauhean pitkä ole ;) 

Arvosteluksi saimme seuraavan;

"Keskikokoinen, tiivis ja vankka runko, kevyt raajaluusto, tiiviit käpälät, hyvänmallinen urosmainen pää, leveä etuosa, hyvät kulmaukset, erinomainen rintakehän muoto ja tilavuus, etuliikkeet kovin leveät ja häntä nousee"

Saimme EH:n.

Harmitti, kun kehä oli niin litruinen ja lammikoita täynnä, koska koira (niinkuin emäntänsäkin) varoi lammikoita, ja sen vuoksi liikkeistä rokotettiin. Yleensä Capun liikkeitä on kehuttu. Mutta positiivista oli se, että pää oli urosmainen, joten enää Capu ei ole "ämmänaama" ;) 

Nyt keskitymme sitten metsästyspuoleen ja katsotaan, josko sitä ensi vuonna kävisi koittamassa onnea näytelmissä. Sehän alkaakin kolmen päivän päästä sorsastus!

1074074_10151697941738551_1843791259_o-n

ErittäinenHyväät ellei täydelliset Capu ja Viivi  <3