Osallistuimme KSKKH: mestaruuskisoihin tänäkin vuonna. Olimme viettämässä pidennettyä viikonloppua siellä, Tinden ja Anden hellässä huomassa, torstaista sunnuntaihin. :) 

Perjantaina kävimme Juhan ja Antin sekä koirien kanssa pellolla "treenaamassa" koska minä ja Capu emme olleet pellolla olleet yhteistyötä tekemässä kuin kaksi kertaa aikaisemmin :D Lahjattomat treenaa ;) No menihän meilllä ihan hyvin; Capu löysi kolme fasaaniakkaa jostain ryteiköstä, avanssi ja Capu jäi paikalleen, käskyttämättä!! Wuhuu, voittajafiilis! Muita tilanteita meille ei sitten tullutkaan. 

Illalla Harjukin tuli Ilmajoelle, koska ylituomarin virkaa hoiti kisoissa. Siinä sitten iltaa vietettiin.

Lauantaiaamuna sitten eräkämpälle, ryhmien ja tuomareiden jakoon. Naiset, eli minä, Tinde ja Heidi oltiin samassa ryhmässä muutaman muun kanssa :) Harju tuomarina. Mika ja Ande samassa ryhmässä. Oli vähän jännää, kun ekaa kertaa "kokeessa" Capun kanssa :D Meillä meni kuitenkin ihan hyvin, ekassa erässä Capu haki laajasti mutta hyvin. Ei lintutilanteita. Tosin kastui kun ui ison ojan yli :( Toisessa erässä mentiin "fasaanihelvettiin" ja lintuja alkoi löytymään...No niinhän se sitten oli, että koira irti, katosi samantien pieneen saarekkeeseen, kävelen sinne,  ilmotan seisonnan, avanssikäsky, lintu ilmaan, ampuja ampuu ohi, koira pysähtyy käskystä --> ja eikun sunnuntain FINAALIIN :D Myöskin Tinde pääsi Hukan kanssa ja Heidi oman koiransa kanssa finaaliin, naiset on rautaa ;)

1471363_10202361742983212_1883625109_n-n

"Ristus notta myö riipastihin RIISTATYÖT" ;)

Myöskin Juha ja Miina pääsivät finaaaliin.

Sunnuntain finaalissa meillä oli vain törmäyksiä Capun kanssa,  meidän päivämme ei pitkään kestänyt. 

Miina ja Juha saivat riistatyön :)

Miina se sitten reippaana tyttönä voitti nuortenluokan ja sai hienon kiertopalkinnon sekä kissan, mikä olikin enemmän MIinan mieleen! :)

1471167_10151905883783551_577534095_n-no

Huippu viikonloppu! Ja nyt kun ramppikuume on Capun kanssa selätetty, voimmekin alkaa suunnittelemaan Capun kanssa uusia koitoksia! Ollaan nääs aika hyvä tiimi <3

Viikonlopun ainoa miinus oli, kun Noppelin tassu aukesi, anturasta pinta rikki ja sittenhän se sitä ontui..ja kahden viikon päästä koe... :S jännä nähä ehtiikö paranemaan..