Tänään lähdettiin aamulla 8 aikaan jahtiin Novan kanssa, aikaisemmin ei lähdetty koska oli niin pimeää ( tulis jo lunta, niin olisi valoisampaa!). Mentiin paikkaan, jossa oltiin jo kerran aikaisemmin kauriiden perässä, ja toivottiin että päästäisiin tälläkin kertaa. Päästettiin koira irti ja melkein heti koira oli yöjäljellä ja haukkui harvakseltaan(herättely haukkua) ja oli jäljellä n. puoli tuntia. Siinä se sitten aikansa aukossa nysväsi ja sitten saatiinkin ajo päälle. 

Aukossa ajateltiin, että nyt se haukkuu jäniksen poikasta tai kettua. Juha menikin keskelle aukkoa, jos sieltä olisi ajettavan nähnyt. Sitten alkoi kunnon ajo ja koira lähti etenemään kovaa vauhtia ja haukku tiheni. Jouduimme menemään autolle ja siirtymään sillä eri paikkaan. Ajoimmekin hyvään paikkaan ja katsoimme trakkerista minne päin koira menee. Nova olikin tulossa meitä kohti ja haukkui tasaisesti. Oltiin sitten siinä passissa, että tuleekohan sieltä mikä vai tuleeko mitään. Hetken päästä Juha huikkaa minulle, että "Paula, kato" Sitten katsoin ja kaurishan se siinä toljotti keskellä tietä. Nova oli n.300m jäljessä. Olisi ollut hienoa ampua ensimmäinen kauris Novalle, mutta ajattelimme, että vasa tulee perässä, niin jätettiin ampumatta. Eihän sieltä sitten loppujen lopuksi vasaa tullut. 

Hetken päästä Nova tulee tielle. Menimme auton taakse piiloon, jotta näkisimme selvittääkö Nova tien ylityksen. Selvittihän se sen yhdellä nuuskauksella ja jatkoi kauriin perään. Hetken päästä Nova olikin jo taas 700m metrin päässä ja oli lähdettävä siirtymään. Otettiin koira kuitenkin kiinni sitten kun näimme sen,

On se meidän Noppeli vaan eri poika! <3 Mamma on niin ylpeä kauriiden kauhusta! Oli niin hienoa nähdä, että Nova ajaa kaurista, tai että se edes ajaa jotain! Kyllä siitä vielä peli tullee! 




























                                                                                                        Noppeli ajon jälkeen! 


Huomenna jos on keliä taas, niin lähdetään koittamaan josko löydettäis jänis tai kettu!