Lauantaina lähdimme Ilmajoelle mestaruuskisoihin Capun kanssa, ihan treenin kannalta! Sinne tuli myös paljon tuttuja, joten oli mukava lähteä. 25koirakkoa kilpailuun osallistui. 

Lauantai aamulla klo 8 oli kokoontuminen ja siinä sitten käytiin läpi säännöt, ryhmät ja tuomarit. Pellolle lähdettiin, kun aamu alkoi valkenemaan. Arvonnassa saimme viimeisen vuoron pellolla. Capulla oli kaksi 10 min hakuerää. Ensimmäisessä erässä meille ei löytynyt lintuja. Toisessa erässä saimme yhden onnistuneen riistatyön. 10koiraa pääsi meidän sarjasta jatkoon(nuorilla koirilla oma sarja) ja me olimme yksi niistä.

Sunnuntaina piti siis lähteä aamusta uudelleen Ilmajoelle. Päivän suunnitelma oli parihaku. Siitä meillä ei ollut kokemusta, mutta yllättävän hyvin Capu homma hoiti. Mitä nyt jossain fasaanin raadossa kävi pyörimässä ja haisi niin hirveälle ettei mitään rajaa... Ensimmäisestä hakuerästä pääsimme vielä kuuden parhaan joukkoon finaaliin, vaikka lintuja ei löytynyt. Toisessakaan hakuerässä ei ollut lintuja ja tuomarit valitsivat parihausta jatkoon toisen koiran. Siihen loppui meidän kilpailu! :) Mitalleille ei päästy, mutta kokemusta tuli taas. 
Capu ja Juha
Capu ja Juha vuoroaan odottamassa.

Välillä mammankin kanssa odottelua

Ensimmäinen hakuerä alkamassa Capulla

Ja sitten mennään!

Aurinkokin näyttäytyi meille pellolla




Juha ja tuomari matkalle Capun seisonnalle! Capu on siis tuo oranssiläntti :D