Tänä vuonna erikoisnäyttely oli Anjalassa. Perjantaina otimme kimpsut ja kampsut sekä Capun ja Miinan kyytiin (Noppeli jäi mummulaan hoitoon) ja lähdimme "kesälomareissulle" <3 Tämä reissu olikin kesän ensimmäinen ja luultavasti viimeinen, koska lomat lusitaan vasta syksyllä! Mutta oli mukava päästä irit tutuista ympyröistä ja nähdä tuttuja. Tämä oli Miinan ensimmäinen reissu näin kauas. Viimeksi näin pitkä automatka Miinalla oli, kun haettiin se kotiin Liedosta. Miina onkin kyllä hieno matkalainen, koska sen olemassa oloa ei autossa edes huomaa, niin nätisti Miina matkustaa <3 Meidän porukkaan kuuluivat myös Tinde ja Ande sekä Aukku ja Muksu sekä koirat Cisse, Viivi ja Ukko. Aikamoinen porukka meillä etten sanoisi. 

Julle pääsi Nissanin rattiin menomatkaksi ja matka taittui rattoisasti. Ehdimme joka hieman shoppailla ja sainkin Jullelta Puumalaukun reissun kunniaksi! Puumalaukulle olikin käyttöä reissussa ;) 

HEIN%C3%84KUU%202013-normal.jpg

Olimme perillä illalla joskus klo 20. Siinä sitten hieman tavaroiden purkua ja sen jälkeen lähdimme pystyttämään Aulin ja Antin työpistettä. Heille reissu oli työreissu. Kasaaminen kävi nopeasti, kun oli monta auttajaa. 

999836_10201343492767593_743256165_n-nor

Lauantaina oli näyttelypäivä. Capu oli ilmoitettu näyttelyyn ja Miina oli vain turisti koirana haistelemassa näyttelytunnelmaa. Capu sai näyttelystä EH:n. 

capu-normal.jpg

Näytin myös Mikan koiran Lunan kehässä. Tämä oli Lunan ensimmäinen näyttely. Meitä molempia taisi hieman jännittää... en ollut ennen näyttänyt muiden koiria kehässä. Alku ei ollut kovin lupaava, Lunalla taisi olla maha vähän sekaisin, tuli pari kolme neljä kertaa kakkaa :D No, kun oltiin muutama kakkakierros heitetty, alkoi homma luistamaan. Luna sai ERIn, sitten oltiinkin jo kehän kakkosia ja saatiin SA. Lopulta Luna oli PN4. EI HULLUMMIN alkukankeuksien jälkeen! Luna on hieno tyttö! <3  

luna-normal.jpg

luna2-normal.jpg

Näyttelyiden jälkeen lähdimme vielä käymään Capun kanssa vesityökokeessa. Se oli minun ensimmäinen koe. Ihan nappiin se ei mennyt, Capu lähti rantaa pitkin kiertämään linnun luokse, mutta sain se komennettua kuitenkin takaisin ja ohjattua veteen. Loppu sujuikin oikein mallikkaasti ja saimme 3/5. Paremminkin olisi mennyt, mutta mokasin itse alun. Sanoin Capulle väärän komennon jne... mutta tästä tuli opittua taas! Ehkä käymme vielä toistekin Capun kanssa vesityökokeessa. :) 

Illan mittaan vielä grillattiin, meillä oli omat festarit ja tangomarkkinat naapureiden kanssa :D Sunnuntai oli kotia lähtö aamupäivästä. Oli kyllä huippu reissu, huippu porukka!  Koirat olivat nätisti ja menossa mukana :) 

Ensivuonna Erkkari onkin Kuusamossa, sitä odotellessa ;) 

 

ps. meidän jengi <3

1558_10201343410165528_1516115658_n-norm